Министерството на външните работи съобщи, че след отправено запитване от тях

...
Министерството на външните работи съобщи, че след отправено запитване от тях
Коментари Харесай

Външно министерство: В Дубай нямат информация за Петьо Петров – Еврото

Министерството на външните работи заяви, че след отправено питане от тях по отношение на българския гражданин  Петьо Петров  заради големия медиен интерес, е получен отговор, че от полицията е направена информация и  в Дубай няма информация за такова лице.

Предвид обстоятелството, че данните се отнасят съответно за Дубай,  Министерство на външните работи изпрати нота с молба за спомагателна информация , дали лицето се намира в ОАЕ.

В случай че бъде възложен отговор, той би следвало да се отнася за всичките седем емирства.

Министерство на външните работи продължава да следи случая, като ще осведоми при  нови данни.

Към момента Петьо Петров, известен още като Пепи Еврото е търсен с Европейска заповед за арест, на базата на която е разгласен за търсене в Шенгенската осведомителна система и по канала на Интерпол. Информацията за издирването е видима за полицейските служителите на държавите–членки на Шенген и Интерпол. В общодостъпната страница на Международната организация на Интерпол заповедта не е оповестена. Това оповестиха публично от Министерство на вътрешните работи. От няколко дни в общественото пространство се появиха клюки, че Петров е умрял в Обединените арабски емирства.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР